Maxi Gakic

Maxi Gakic

70,00EUR 65,00EUR

Maxi Gakic

Μια πανίσχυρη, εκπληκτική φόρμουλα που θα αυξήσει την ένταση των προπονήσεων σας επιτρέποντάς σας να προπονηθείτε σκληρότερα και για περισσότερο.

Το Gakic είναι τα αρχικά των λέξεων Glycine-L-Arginine-alpha-KetoIsoCaproic acid. Προκειται για ένα πανίσχυρο προπονητικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να προπονηθείτε σκληρότερα και για περισσότερο με μεγαλύτερη ένταση από όση φανταζόσασταν ποτέ. Bodybuilders και αθλητές αθλημάτων δύναμης στις ΗΠΑ είναι ενθουσιασμένοι με τις εκπληκτικές βελτιώσεις σε δύναμη και τις μεγαλύτερες και πιο παραγωγικές προπονήσεις που είχαν με τη βοήθεια του Gakic. Και δεν είναι μόνο η τρομερή φήμη που απέκτησε μέσα στους αθλητικούς κύκλους αλλά επίσης το Gakic έχει να επιδείξει και σημαντικές επιστημονικές αποδείξεις που επιβεβαιώνουν τη φήμη του. Μελέτες που επιβεβαιώνουν την εκπληκτική δράση του Gakic έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρες επιστημονικές επιθεωρήσεις παγκόσμιας εμβέλειας όπως στο Medicine And Science In Sports And Exercise. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το Gakic λένε ότι αρκεί να πάρεις μια δόση 15-20 λεπτά πριν την προπόνηση και από την πρώτη αυτή προπόνηση κιόλας θα αισθανθείς και θα δεις την απίστευτη δράση του. Πώς ενεργεί; Το Gakic ελαττώνει τη μυϊκή κόπωση. Με λιγότερη κόπωση είστε ικανοί να προπονηθείτε πιο σκληρά και πιο πολύ, κατι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη μυϊκή ανάπτυξη. Εάν συνδυαστεί με διαατροφή πλούσια σε πρωτεϊνη, οι δυνατότερες και σκληρότερες προπονήσεις θα συντελέσουν σε αυξημένη μυϊκή μάζα

Γιατί να προτιμήσω MΑΧΙ GAKIC;
  • Περιέχει Maxigakic, ένα πανίσχυρο συστατικό που θα βοηθήσει να προπονηθείτε σκληρότερα και περισσότερο.
  • Συνδυασμένο με διατροφή πλούσια σε πρωτεϊνη, το Gakic μπορεί να συντελέσει σε εντατικές προπονήσεις που μπορούν να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα.
  • Βοηθά στη μυϊκή ανάπτυξη και στην αύξηση της δύναμης.
  • Μειώνει τη μυϊκή κόπωση.
  • Μπορεί να βελτιώσει τη μυική απόδοση.
  • Πολύ δημοφιλές στους κύκλους Bodybuilder και αθλητών αθλημάτων δύναμης.
Προτεινόμενη χρήση: Aναμίξτε 1 μεζούρα (34 g) με 200-300 ml νερό και πιείτε το 30 λεπτά πριν την προπόνηση. Χρησιμοποιείστε το μόνο τις ημέρες που κάνετε προπόνηση και μην υπερβείτε την προτεινόμενη δοσολογία.

Ενεργά συστατικά: Για 1 δόση (34 g)
  • Glycine-I-arginine-alpha-ketoisocarproic acid calcium 10.2g
Βάρος: 544 γρ.