Methoxy Max

Methoxy Max

77,00EUR 72,00EUR

Methoxy Max

Μια ισχυρή φόρμουλα ισοφλαβόνης που θα υποστηρίξει τους προπονητικούς στόχους σας για αύξηση καθαρή μυϊκού ιστού και δύναμης

Αυτό το φανταστικό νέο προϊόν περιέχει μια ισχυρή φόρμουλα ισοφλαβόνη που ονομάζεται Methoxy-isoflavone (MF). Το 1974, Ούγγροι επιστήμονες αναγνώρισαν και απομόνωσαν μια εκπληκτική, νέα, φυσική φλαβλόνη που επιδεικνύει ισχυρή δράση. Τα αποτελέσματα ήταν τόσο εντυπωσιακά ώστε διεκδίκησαν και έλαβαν πατέντα στις Η.Π.Α. Από το 1994, αυτό το προϊόν δεν μπορούσε να παρασκευασθεί ή να πωληθεί από την Maximuscle, λόγω του εξαιρετικά υψηλού του κόστους. Τώρα όμως χάριν στη νέα τεχνολογία, μπορούμε να παράγουμε και να πωλούμε αυτό το προϊόν σε τεράστιες ποσότητες (χάριν στην μεγάλη του δημοτικότητα) και να διατηρούμε χαμηλά το κόστος του. Το Methoxy-Isoflavone όταν συνδυαστεί με άσκηση με βάρη και διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, θα βοηθήσει στην αύξηση της καθαρής μυϊκής μάζας, της δύναμης και του όγκου.

Γιατί να προτιμήσω Methoxy-Max;
  • Πολύ δημοφιλές, σκληροπυρηνικό προϊόν bodybuilding
  • Βοηθά τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη
  • Γρήγορης επίδρασης υγρή φόρμουλα
Προτεινόμενη χρήση: Πάρτε 2 γεμάτα σταγονόμετρα (2 ml) πρωί και βράδυ. Αφήστε το κάτω από τη γλώσσα για 60 δευτερόλεπτα και καταπιείτε το. Πάρτε το για 4 εβδομάδες και σταματήστε 1 βδομάδα πριν ξεκινήσετε και πάλι.

Ενεργά Συστατικά: Κάθε δόση 2 ml περιέχει:
  • 5-Methoxyflavone 175 mg
Περιέχεται μέσα σ’ ένα νομικά κατοχυρωμένο διάλυμα που επιτυγχάνει τέλεια απορρόφηση και περιέχει γλυκερίνη, ριμποφλαβίνη, νερό, κόμμι, και σορβικό κάλιο ως σταθεροποιητικό.

Βάρος: 120ml