Αύξηση Βάρους και Μυϊκή Ανάπτυξη

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΤΡΩΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τι είναι οι αυξητές βάρους - όγκου (weight gainers);

Αν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε το βάρος σας και να χτίσετε μια μυώδη, τονισμένη φιγούρα, χρειάζεστε να τρώτε τις σωστές τροφές την σωστή στιγμή. Για πολλούς ανθρώπους, η αύξηση του βάρους τους μπορεί να φανεί σχεδόν αδύνατη. Είναι πολύ εκνευριστικό να προπονείσαι 3-4 φορές κάθε εβδομάδα και να βλέπεις ελάχιστα αποτελέσματα. Τα weight gainers είναι ένας βολικός και εύκολος τρόπος να τροφοδοτήσετε το σώμα σας με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και υδατάνθρακες που το σώμα σας χρειάζεται για να αναπτυχθεί.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των weight gainers;

Τα weight gainers όταν συνδυαστούν με προπόνηση με βάρη, μπορούν να αυξήσουν το μυϊκό σας μέγεθος και δύναμη. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι 3 κανονικά γεύματα ημερησίως και απλά θα προσθέσετε ένα ρόφημα weight gainers σας πρωινό σνακ και ένα ακόμα σαν απογευματινό σνακ. Εφ’ όσον χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά από εντατική προπόνηση, το weight gainer μπορεί να βοηθήσει στην μυϊκή αποκατάσταση για γρηγορότερη ανάρρωση απ’ ότι αν είχατε καταναλώσει σκέτους υδατάνθρακες.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα weight gainers;

Εάν έχετε γρήγορο μεταβολισμό ή δυσκολεύεστε να αυξήσετε το βάρος σας, ένα weight gainer είναι ο εύκολος τρόπος να θρέψετε το σώμα σας μ’ όλα τα διατροφικά στοιχεία που χρειάζεται.

Muscle and Size