Κρεατίνη

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΙΝΗ, ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Τι είναι η κρεατίνη;

Η κρεατίνη είναι μια ουσία που υπάρχει φυσικά στο σώμα μας. Κάθε φορά που εκτελείτε κάποιου είδους έντονη άσκηση (π.χ. προπόνηση με βάρη) το σώμα σας χρησιμοποιεί κρεατίνη ώστε να αποδώσει την απαιτούμενη ενέργεια. Δυστυχώς τα αποθέματα κρεατίνης διαρκούν για μέγιστο χρόνο 10 δευτερολέπτων. Αυτά είναι η αιτία που δεν μπορείτε να προπονηθείτε με μεγαλη ένταση για πολύ χρόνο, διότι εξαντλούνται τα αποθέματα των μυών σας σε κρεατίνη.

Ποιά είναι τα οφέλη της κρεατίνης;

Προσθέτοντας κρεατίνη στη διατροφή σας αυξάνονται τα επίπεδα κρεατίνης στο σώμα σας. Με περισσότερες έρευνες από οποιοδήποτε άλλο προϊόν αθλητικής διατροφής, η κρεατίνη μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα και δύναμη γρήγορα εφ’όσον συνδυάζεται με προπόνηση με βάρη. Υπάρχει ένας σημαντικός όγκος επιστημονικών ερευνών που δείχνουν πως η κρεατίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει τους στόχους σας για μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη. Η κρεατίνη αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα - μαζί με τα ενεργειακά και τα πρωτεϊνικά ροφήματα - στους bodybuilders και τους αθλητές αθλημάτων δύναμης.

Πρέπει να την χρησιμοποιήσω;

Αν αναζητάτε μυϊκό ογκο και δύναμη τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από την κρεατίνη. Οποιοσδήποτε ασχολείται με αθλήματα δύναμης, bodybuilders, αλλά και απλοί γυμναζόμενοι με βάρη θα παρατηρήσουν μεγαλύτερη αύξηση του μυϊκού τους όγκου, της δύναμης και της αποδοσής τους.

Creatine